Прес-центр23 травня 2018, 09:05

УКРАЇНСЬКО-УЗБЕЦЬКИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ФОРУМ

Торгово-промислова палата України спільно з Посольством Республіки Узбекистан в Україні, ICC Ukraine та ТОВ «Група Стенлі» проводять 06 червня 2018 року українсько-узбецький економічний форум на тему: «Україна та Узбекистан: перспективи розвитку економічних відносин».

Програмою зазначеного форуму передбачається обговорення питань торгово-економічного співробітництва між Україною та Узбекистаном, застосування інструментів сприяння міжнародній торгівлі, питань транспорту і логістики та інвестицій (проект програми додається).

Проект програми

Окрім того, під час зазначеного форуму буде організовано В2В-переговори українських та узбецьких компаній та виставка товарів узбецьких компаній у наступних галузях:

  • фармацевтичній;
  • сільськогосподарській та переробці с/г продукції;
  • текстильній;
  • енергетичній;
  • харчовій та виробництві дитячого харчування;
  • взуттєвій та шкіряній;
  • хімічній і нафтопереробній;
  • машинобудування та авіабудування.

У форумі візьмуть участь Віце-прем’єр-міністр України Кістіон Володимир Євсевійович, Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі – Торговий представник України Микольська Наталія Ярославівна, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Узбекистан в Україні Абдуалієв Алішер Хабібуллаєвич та представники Посольства Республіки Узбекистан в Україні, Торгово-промислової палати Узбекистану, Торгово-промислової палати України, Міністерства закордонних справ України, а також ділові кола Узбекистану. Окрім того, від узбецької сторони планується участь Міністра зовнішньої торгівлі Республіки Узбекистан Ходжаєва Жамшида Абдухакімовича.

Участь у форумі є платною, а попередня реєстрація – обов'язковою.

Зареєструвавшись до 28.05.2018 ви гарантовано отримаєте знижку 10%.

Для зацікавлених компаній пропонуємо можливість експонуватися (спорудження окремого стенду компанії) під час заходу.

Запрошуємо зацікавлені компанії до співпраці в рамках партнерства в проведенні форуму. Щодо деталей та умов партнерства та експонування прохання звертатися до співробітників ТПП України.

Контактна особа від ТПП України: Максим Даницький, провідний консультант Дирекції міжнародного співробітництва, тел.: +38 (044) 461-98-07, email: dmn-ird@ucci.org.ua