Прес-центр15 серпня 2017, 13:08

В2В ЗУСТРІЧІ З ПІДПРИЄМСТВАМИ НІМЕЦЬКОЇ ЗЕМЛІ САКСОНІЯ-АНГАЛЬТ

В рамках співпраці Дніпропетровської та Магдебурзької торгово-промислових палат в м. Дніпро 04 вересня 2017 року відбудеться зустріч з представниками німецької бізнес делегації.

Формат заходу передбачає попередню презентацію німецьких підприємств та двосторонні переговори.

Початок зустрічі в Дніпрі о 9:30, регламент – 3,5 години. Місце проведення: Дніпропетровська торгово-промислова палата, вул. Шевченка, 4, м. Дніпро.

Участь для українських учасників безкоштовна. Обов’язкова попередня реєстрація шляхом заповнення форми за наступним посиланням: https://goo.gl/dDXKRf.

В складі делегації керівники наступних підприємств німецького регіону Саксонія – Ангальт:

1. ТОВ «Будівництво механізмів Гіггель» (www.giggel.com), засноване в 1998 році, на сьогоднішній день на підприємстві працює близько 100 осіб. Займається проектуванням, виготовленням прототипів, серійним виробництва в невеликій кількості. Постачальник для автомобільної промисловості, машинобудування, медичної техніки, інших галузей, де застосовується обробка металів та пластмас (використання лазерної техніки, обробка поверхонь, в т.ч. тиском, обробка металу нарізкою, зварювання), є досвідченим фахівцем по компонентам двигуна та транспортним засобам, співпрацює з різноманітними науково-дослідницькими закладами.

Бажані партнери: підприємства, що ведуть аналогічну діяльність.

Вид бажаної кооперації: спільні проекти, поставка комплектуючих, співпраця з вищими навчальними та науково-дослідницькими закладами, цілеспрямований пошук потрібних кадрів на Україні.

2. «Зіберт – Гідравліка&Пневматика» (www.siebert-hydraulik.de), рік заснування 1990, на сьогоднішній день на підприємстві працює близько 35 осіб. Продавець/дистриб’ютор повного асортименту товарів в сфері гідравліка/пневматика, машинобудування (більше 300 000 найменувань).  

Займається як продажем компонентів так і втіленням в життя специфічних для галузей гідравліка та пневматика проектів.

Бажані партнери: машинобудівні, промислові підприємства, які мають відношення до гідравліки.

Вид бажаної кооперації: поставка товарів, надання консультацій.

3. ТОВ «FEAG Зангерхаузен»(www.energoline.de), засноване у 1996 р., на сьогоднішній день на підприємстві працює близько 200 осіб. Сфера діяльності – електротехніка. Займається розробкою, виробництвом та реалізацією систем промислових розподільчих/перемикаючих пристроїв низької та середньої напруги. Низької напруги: розподільник електроенергії до 8000A, центр/пульт управління двигуном, шафи захисних пристроїв (релейного захисту), шафи управління приводними механізмами. Середньої напруги: комплектний розподільчий пристрій середньої напруги 12kV, компенсації для середньої напруги, генераторні розподільчі пристрої. Трансформаторні станції: пристрої розподілення електроенергії/підстанції. В розпорядженні є власний проектно-конструктроський відділ.

Бажані партнери: спеціалізовані підприємства з електротехніки, системних інтеграторів, виробники оригінального обладнання, а також кандидати на посаду торгового представника для Східної Європи (на сьогодні відкрита вакансія).

Вид бажаної кооперації: реалізація продукції, що випускається.

4. ТОВ «Центр допомоги дітям та підліткам Грос Бёрнеке» (http://www.kjhz-grossboernecke.de) - заснований у 1996 році, на сьогоднішній день в центрі працює близько 75 осіб. Є професійним надавачем послуг лікувально-педагогічної спрямованості для дітей та підлітків. За високий рівень професіоналізму послуг, що надаються, відповідає команда з різнопрофільних психологів, лікувальних/корекційних педагогів, ерготерапевтів та атестованих вихователів.

Бажані співбесідники:

- професійні кадри зі спеціалізацією психологія та педагогіка;

- проф.-тех. училища, ВУЗи зі спеціалізацією навчання «педагогіка».

Вид бажаної кооперації:

- трансфер педагогічних кадрів, котрі хочуть працювати в сфері допомоги дітям та підліткам;

- передача дипломних робіт, науковий діалог;

- культурний обмін, наприклад, на базі літніх таборів для дітей та підлітків;

- діалог з українськими закладами для дітей та підлітків.

Зі всіх організаційних питань щодо зазначеного заходу прохання контактувати з фахівцем українсько-німецького коопераційного бюро Дніпропетровської торгово-промислової палати Євгенією Бойко за тел.: (056)374-94-10 (12), bco@dcci.org.ua.