Прес-центр17 серпня 2017, 15:08

В НБУ РОЗРОБИЛИ КОНЦЕПЦІЮ НОВОЇ МОДЕЛІ ВАЛЮТНОГО РЕГУЛЮВАННЯ

Нова Концепція дає можливість здійснення без обмежень будь-яких валютних операцій між резидентами, між резидентами та нерезидентами в іноземній та національній валюті.

Більш детальну інформацію про концепцію ліберального валютного регулювання можна знайти за посиланнями:

-          пропозиції Національного банку щодо законодавчих змін, необхідних для запровадження нової моделі валютного регулювання: http://bit.ly/2wcMamE

-          презентація лібералізації валютного регулювання України: http://bit.ly/2i8Xeej

-          інформація про початок публічного обговорення: http://bit.ly/2x6BUIY

-          інформація про базову презентацію концепції нової моделі валютного регулювання: http://bit.ly/2whSyYS

Для формування чіткої позиції по даній законодавчій ініціативі, яка буде мати безпосередній вплив на перспективи її впровадження, просимо прокоментувати за посиланням https://goo.gl/forms/B6IJH37GpOhPPzn43 або надіслати листа на електронну пошту exportcouncil@me.gov.ua та вказати у темі листа «Зміни до моделі валютного регулювання».

У разі виникнення питань, коментарів або потреби у додатковій інформації просимо звертатися по тел.: +38 (044) 253 61 31 або email exportcouncil@me.gov.ua.

Діюче валютне регулювання – одна з найактуальніших проблем, у тому числі для експортерів. Саме цьому просимо звернути особливу увагу та сформувати свій відгук відносно розробки Національного банку України з лібералізації валютного регулювання України – концепції нової моделі валютного регулювання.

Опитування проходить за ініціативою Офісу з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.