Прес-центр25 травня 2018, 16:05

В облдержадміністрації відбувся семінар з питань створення позитивного іміджу області

24 травня 2018 року Агенцією регіонального розвитку Луганської області проведено семінар "Комунікативна політика в Луганській області як ключовий фактор створення позитивного іміджу регіону, підвищення інвестиційної привабливості й активізації роботи з міжнародними донорами". Захід відбувся у приміщенні Луганської облдержадміністрації.

З вітальним словом захід відкрила Ольга Лішик, заступник голови облдержадміністрації, яка наголосила на важливості позиціонування Луганщини, налагодженням ефективних комунікацій.  

Людмила Долгоновська, заступник директора Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації розповіла про роботу з формування комунікативної стратегії Луганської області від планування до "єдиного голосу". 

Костянтин Мєшков, заступник директора Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації виступив з промовою "Промоція як інструмент та елемент комунікації в сучасному світі", підчас якої звернув увагу присутніх на сучасні інструменти конкурентної боротьби територій за інвестиції, туристичні та фінансові потоки, інновації та трудові ресурси. Особливу увагу було приділено позиціонуванню та промоції Луганщини та їх важливості у комунікації в сфері зовнішніх зносин.

Руслан Галгаш, директор Інституту економіки ВНУ ім.В Даля, розповів про актуалізацію бренду та підкреслив важливість згуртованість всіх учасників процесу навколо позиціонування регіону та актуалізації його бренду.

Ганна Борова, радник ПРООН з питань примирення та соціальної єдності, наголосила на важливості промоції Луганщини вцілому і окремих районів та ОТГ області, навела приклади цікавих ідей та місць регіону, які можуть привернути увагу людей та зацікавити. Також Ганна Борова розповіла про підтримку ПРООН створенню Комунікативної стратегії Луганської області, спільну роботу представників облдержадміністрації, активістів громадських організацій, науковців, дизайнерів над створенням бренд-буку Луганської області, що проводиться за активної підтримки Програми розвитку ООН. Виступи супроводжували слайди з презентації спільних напрацювань - бренд-буку області.