Прес-центр8 листопада 2017, 10:11

В УКРАЇНІ СТАРТУЄ НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА EXPORT REVOLUTION. UKRAINE

Офіс з просування експорту запускає дворічну навчальну програму для експортерів EXPORT REVOLUTION. Ukraine. Програма розроблена Інститутом маркетингу Естонії за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, спеціально для українських експортерів. Навчальна програма поєднує онлайн-вебінари, а також групові онлайн та офлайн тренінги з розглядом конкретних кейсів компаній-учасниць, та завершиться навчальною подорожжю до Естонії*.

Програма розділена на 2 рівні:

1. Базовий – для експортерів-початківців, що не мають досвіду в експорті та лише планують експортувати (онлан-вебінари).

2. Просунутий – для компаній, які вже експортують та бажають покращити свої експортні результати, або ж знаходяться на етапі експортної готовності (відеомодулі з домашніми завданнями  та практичними онлайн та офлайн зустрічами, з розбором кейсів та домашніх завдань учасників, а також заключна поїздка до Естонії.

За 2 роки, на які розрахована програма, понад 1200 українських компаній зможуть покращити свої експортні знання та показники, з них:

· 1000 компаній-початківців зможуть отримати базові практичні навички з експорту;

· 200 компаній, що потенційно готові до експорту або ж роблять перші кроки в експорті чи лише планують експортувати отримають унікальну можливість покращити експортні показники чи розпочати експорт на нові ринки.

Умови участі:

Прийом заявок на участь на обидва рівні програми (базовий та просунутий) розпочнеться на сайті Офісу з просування експорту з 7 листопада 2017 року та триватиме:

· до 14 листопада для початкового рівня (можуть подаватись всі зацікавлені у експорті компанії);

· до 17 листопада для просунутого рівня (зможуть подаватись компанії, котрі пройдуть тест на готовність до експорту та наберуть відповідну кількість балів).

Остаточний відбір компаній а також реалізацію навчальної програми буде здійснено Інститутом маркетингу Естонії.

Навчання триватиме з листопада 2017 по травень 2018 року.

З програмою занять та кураторами програми можна ознайомитись за посиланням: https://www.exportrevolution.org.ua

Слайди з презентації програми: https://issuu.com/epoukr/docs/export_revolution_ukraine_launch

За додатковою інформацією звертайтесь за тел.: +380 67 828 20 34 або на ел. скриньку education@epo.org.ua,

* Участь у навчальному турі до Естонії у травні 2018 року передбачає самостійне покриття учасниками витрат на транспорт та проживання.

** Мова заходу, програма, комунікація, а також всі матеріали – англійською, отже рекомендуємо залучати представників компаній, які володіють англійською мовою на рівні не нижче середнього.