Прес-центр4 квітня 2018, 10:04

ВЕБІНАР З МІЖНАРОДНИХ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ GPA

Програма She Exports Офісу з просування експорту запрошує українських підприємниць на вебінар «Як бути успішним у міжнародних тендерах GPA», під час якого розкажуть про експортні можливості для українського бізнесу в рамках міжнародних тендерів.

З приєднанням України до угоди СОТ про державні закупівлі (GPA) отримати міжнародний державний контракт стало набагато простіше. Адже наразі українські компанії мають можливість брати участь в публічних закупівлях іноземних країн, включаючи країни ЄС. Усе, що вам потрібно – знайти відповідний тендер, підготувати та надіслати тендерну пропозицію.

Під час вебінару ви дізнаєтесь:

що таке міжнародні тендери GPA та як ними скористатися,
які особливості потрібно враховувати при участі у публічних закупівлях кожної окремої країни,
можливі бар’єри участі у тендерах та як їх подолати.             

І приємний бонус для усіх учасників вебінару: досвід участі і перемоги у міжнародних тендерах GPA з перших вуст від заступниці директора департаменту контрактів ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт» Анастасії Корунової, яка керувала проектом участі у першому переможному для всієї України міжнародному тендері.

КОЛИ: 11 квітня, 19.00-20.00

РЕЄСТРАЦІЯ: до 10 квітня 2018 року (включно) за посиланням: https://goo.gl/forms/gDesPpiMq60KvLcK2

Контакти для довідок

Координаторка Платформи She Exports Юлія Тахтарова (sheexports@epo.org.ua).

З питань співпраці та участі в різних ініціативах національної Програми She Exports – Керівниця напряму She Exports Офісу з просування експорту Аліна Севастюк (+380 (67) 4628282, +380 (44) 2004438; alinasevastyuk@epo.org.ua).