Прес-центр22 лютого 2017, 09:02

VI Міжнародна виставка China Homelife - 2017 (6-8 червня 2017 року, м. Варшава, Польща)

Донецька торгово-промислова палата запрошує відвідати VI Міжнародну виставку China Homelife - 2017, яка відбудеться з 6 по 8 червня 2017 року в
м. Варшава, Польща.

Виставка China Homelife Show - це найкраща можливість пошуку нових ідей і концепцій, ознайомитися з широким спектром пропонованих послуг і товарів в одному місці, знайти потрібного торгового партнера з Китаю, налагодити прямі ділові контакти з китайськими компаніями, а також підписання перспективних договорів.

Організатори:

- фірма Meorient International Exhibition;

- Варшавська Торгова Палата;

- Асоціація Польських Медіа і редакція TTG.

VI ділова виставка China Homelife Poland збере більше ніж 1000 провідних китайських постачальників господарських продуктів, пропонуючи вигідні комерційні можливості прямо від виробників за конкурентними цінами.

У цьому році виставка буде концентруватися на наступних сегментах: текстиль і одяг, меблі, побутова техніка, будівельні матеріали, освітлення, господарські продукти та сувеніри. В рамках виставки буде проходити China Machinex, де будуть представлені машини та обладнання для обробки пластику, електромашини, сільськогосподарські машини, машини для переробки продуктів харчування, машини для упаковки, а також різні верстати. Також, в цьому році, ще до початку виставки, ви зможете домовитися про переговори з виробниками товарів, що вас цікавлять. Matchmaking буде доступно онлайн з березня 2017 року на веб сайті виставки: http://ru.chinahomelife.com.pl//.

Витрати: організаційний внесок на одного учасника складає 3000 грн. з ПДВ, для членів Донецької ТПП - 1500 грн. з ПДВ.

Організатори забезпечують візову підтримку(надання запрошення, відшкодування візового збору), оплачують транспортні витрати (проїзд автобусом з Києва до Варшави і назад), трансфер з готелю на виставку і назад, 2-х денне проживання в готелі в двомісному номері, 2-х разове харчування (сніданок і обід), безкоштовне відвідування виставки та інших виставкових заходів (участь у ділових зустрічах, семінарах).

У разі Вашої зацікавленості стати учасником делегації Донецької ТПП на виставці, необхідно до 5 квітня 2017 року надіслати заявку на E-mail: tsuber.dtpp@gmail.com.

Додаткова інформація:

Зубер Яна: +38 050-661-90-05, tsuber.dtpp@gmail.com