Прес-центр15 травня 2018, 14:05

Виставка імпорту в Китаї «China International Import Expo 2018»

За інформацією Міністерства економічного розвитку і торгівлі України у період з 5 по 10 листопада 2018 року відбудеться найбільша імпортна виставка Китаю «China International Import Expo 2018» у м. Шанхай. Китай на сьогодні є країною з другою за розміром економікою і займає друге в світі місце за імпортом та споживанням.

Міністерство разом із Офісом з просування експорту при Мінекономрозвитку наразі розробляється концепція Національного стенду України на виставці «China International Import Expo 2018», який має представити досягнення країни та зацікавити потенційних китайських партнерів у співпраці.

Продукція найкращих українських виробників буде представлена на вказаному стенді у вигляді промо-відео (3D, AR технології) в друкованому каталозі та/або фізично.

Запрошуємо до участі у заході на офіційному стенді України всіх зацікавлених суб’єктів господарювання які мають змогу гідно представити досягнення країни на міжнародному рівні.

Пропонуються наступні категорії відбору підприємств:

  • підтверджена якісь продукції;
  • інноваційність;
  • високий рівень маркетингового представлення продукту;
  • експортний потенціал.

Рішення щодо участі продукту чи послуги на Національному стенді України буде прийнято до 1 липня 2018 року.

Пропозиції, разом із описом продукту, його відповідності зазначеним критеріям та контактами виробника надсилати на електронну адресу: GoChina@epo.jrg.ua

У разі виникнення додаткових питань просимо звертатися на зазначену електрону адресу або за телефоном: +38(067)828-20-34.