Прес-центр22 серпня 2018, 15:08

Восени в Україні стартує перша секторальна освітня програма для експортерів Creative Export Ukraine

Цієї осені розпочніть свій КРЕАТИВНИЙ ЕКСПОРТ разом з першою секторальною освітньою програмою CREATIVE EXPORT UKRAINE від Офісу з просування експорту та Інституту маркетингу Естонії!

Creative Export Ukraine – спеціалізована освітня програма для українських підприємців та експортерів – представників креативних індустрій, яка допоможе створити міцний національний та міжнародний бренд для власного дизайн-продукту, закріпити позиції на внутрішньому ринку та вивести продукцію на експорт.

На вас чекає 10 місяців навчання на одному з двох рівнів: START чи PRO у форматі онлайн та офлайн семінарів з провідними міжнародними експертами, з розглядом кейсів компаній-учасниць. І приємний бонус – участь у Tallinn Design Festival з можливістю представити власний продукт на колективному стенді.

Кому буде корисно: креативним підприємцям, майстрам, менеджерам творчого бізнесу – тим, хто створює, реалізує та просуває дизайнерські вироби в Україні у таких напрямках: меблі, предмети інтер’єру та побуту, освітлення, посуд, одяг та взуття, прикраси, аксесуари, сумки, гаманці, іграшки, ремесла, архітектура, вироби ручної роботи – виробляють фізичні об’єкти дизайну.

Більше інформації та реєстрація за посиланням epo.org.ua/education

Програма розроблена Marketingi Instituut у співпраці з Офісом з просування експорту за підтримки Міністерство економічного розвитку і торгівлі України. Програма фінансується Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку і співробітництва).