Прес-центр21 листопада 2018, 11:11

Впровадження найсучаснішої та інноваційної системи розвитку громад «Розумна Взаємодія»

За результатами пілотного проекту Кабінет Міністрів України включив навчання держслужбовців та посадових осіб місцевого самоврядування за курсом “Розумна Взаємодія” до урядового плану дій (п.11 Розпорядження КМУ від 10 травня 2018 р. № 297-р) і це дуже круто! І тому, що подальше впровадження в повсякденну діяльність ОТГ/ОМС/адміністрацій рекомендуємо переглянути пропозицію від партнерів, які проводять конкурсний відбір  для пілотного впровадження. Насамперед обов’язково перегляньте відео, в якому реальні місцеві депутати, посадові особи та активісти пояснюють практичні аспекти впроваджння системи в громадах - це змістовне відео допоможе скласти уяву про що йдеться. 
У наразі закіцавленості оперативно заповніть онлайн форму для участі.

Для чого була створена ваша ОТГ?

Зазвичай найбільше очікування мешканців від команди ОТГ це краще майбутнє. Отже сучасна система, яка допоможе вам зробити суттєвий стрибок в розвитку громади! (Загальну інформацію можна переглянути тут https://youtu.be/mnAW-J4rsqE) (також про деякі практичні аспекти впроваджння https://youtu.be/TfJWCQMIA-w). 
Буде відібрано 2-3 найбільш зацікавлених ОТГ для пілотного та по-крокового впровадження системи “Розумна Взаємодія” з урахуванням місцевих потреб в межах урядового плану дій на наступний рік. Звичайно команда фахівців буде знаходити можливість допомогти всім бажаючим, але зараз у вас є можливість стати однією із перших ОТГ, які перейдуть до пілотного впровадження найсучаснішої та інноваційної системи розвитку громад.

Участь є безкоштовною, що не виключає вашу можливість додатково долучати фахівців і т.п. 
Для участі, будь ласка, перейдіть за посиланням https://goo.gl/zsTTDG і заповніть стислу онлайн форму.

За інформацією БФ “Молода громада” партнера Британської Ради в Україні