Прес-центр22 травня 2017, 15:05

Всесвітній Форум з Розвитку Експорту'2017

Відділ з питань економіки Посольства Угорщини запрошує представників ділових кіл Дніпропетровського регіону до участі у "Всесвітньому Форумі з Розвитку Експорту'2017", що надає унікальну можливість для виходу українських компаній агропромислового сектору на світовий ринок.

"Всесвітній Форум з Розвитку Експорту'2017" ("World Export Development Forum'2017") і ряд супутніх заходів відбудуться у Будапешті у період з 24 по
26 жовтня 2017 року під егідою Уряду Угорщини. Організатор програми – Центр Міжнародної Торгівлі (ITC, www.intracen.org) при Організації Об'єднаних Націй.

Великомасштабні конференції та індивідуальні зустрічі формату «B2B» будуть проходити із залученням компаній АПК, представляють такі напрями галузі:

Рослинництво, виробничі і переробні технології;

Зернові культури;

Олійні культури.

Детальна інформація про Форум доступна на англомовній версії сайту ITC: http://www.intracen.org/itc/events/world-export-development-forum/.

Проведені в рамках Форуму ділові зустрічі «B2B» покликані об'єднати с/г виробників, учасників зовнішньоторговельної діяльності, оптової та роздрібної торгівлі, трейдерів з усього світу, зацікавлених у продажу та/або купівлі с/г продукції та технологій, а також інвесторів, які цікавляться можливостями інвестування в окремі галузі сільського господарства. Учасникам буде надана майданчик для проведення переговорів з угорськими та міжнародними компаніями, в ході яких можуть бути обговорені питання конкретного ділового співробітництва.

Зацікавлені у виході на міжнародний ринок агропромислові компанії України, можуть заявити про свої наміри про участь у зустрічах «B2B»попередньо, заповнивши Реєстраційний лист додається).

Примітка:

1). "Всесвітній Форум з Розвитку Експорту'2017" і всі супутні заходи будуть проводитися англійською мовою

2). При заповненні Реєстраційного листка (http://cci.dp.ua/tl_files/data/files/News/Registracionnyj%20list_World%2...) важливо бути особливо уважним, оскільки інформація, яка буде надана на сторінках №1 і №2 формуляра, складе зміст брошури, вручається учасникам заходу.

3). На сторінках №3 і далі повинна бути визначена продукція / послуга в реалізації (стовпчик А) або закупівлю (стовпчик), якій зацікавлена компанія Учасника переговорів у форматі «B2B».

У разі зацікавленості просимо звертатися у відділ зовнішніх зв'язків та інвестицій УВЭС Дніпропетровської торгово-промислової палати за тел.:
(056) 374-94-12 (10, 09), e-mail: mes@dcci.org.ua, mesdcci@gmail.com