Прес-центр3 листопада 2017, 11:11

XVI МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ

21-24 листопада 2017 року відбудеться Міжнародний промисловий форум – найбільша промислова виставка в Україні. У 2005 році вона була зареєстрована в Міжнародній Асоціації виставкової індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для виставки.

Міжнародний промисловий форум включає в себе спеціалізовані промислові виставки в області металообробки, машинобудування і суміжних галузей, а також обширну програму науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій учасників форуму.

Учасниками виставки є провідні промислові підприємства України, ближнього і далекого зарубіжжя. Щорічно під час форуму презентуються новітні промислові технології, обладнання, інструмент, комплектуючі, послуги.

У рамках форуму:

Міжнародні спеціалізовані виставки:

- Металообробка (металообробні технології, обладнання);

- УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання);

- УкрЛиття (обладнання та технології для ливарного виробництва);

- УкрЗварювання (технології, обладнання та матеріали);

- Гідравліка. Пневматика;

- Підшипники (підшипники кочення, ковзання, вільні деталі: шарики та ролики, втулки стягнуті, технології, обладнання та інструмент для виробництва підшипників)

- УкрПромАвтоматизація (автоматизація виробництва, автоматизовані системи управління технологічними процесами, автоматизація об'єктів промисловості)

- Підйомно-транспортне, складське обладнання

- Зразки, стандарти, еталони, прилади (контрольно-вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація)

- Безпека виробництва (засоби захисту, безпека робочої зони)

Організатор:

ТОВ «Міжнародний виставковий центр»

Місце проведення:

Україна, м Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, станція метро "Лівобережна"

Контакти:

тел.: (044) 201-1165, e-mail: lilia@iec-expo.com.ua, maria@iec-expo.com.ua