Прес-центр16 листопада 2017, 15:11

XVI Міжнародний промисловий форум-2017

В період з 21 по 24 листопада 2017 року на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ, Київ, Броварський проспект, 15, павільйони № 2, 3, входи № 3-А, 3-С з боків станції метро «Лівобережна» та р. Дніпро відповідно) відбудеться XVI Міжнародний промисловий форум-2017 (далі - Форум).

Організатором заходу виступає ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

Захід направлений на розвиток науково-промислового потенціалу машинобудування та проводиться у складі спеціалізованих виставок:

Металообробка (металообробні технології, обладнання);
УкрЛитво (обладнання та технології для ливарного виробництва);
УкрЗварювання (технології, обладнання та матеріали);
Гідравліка. Пневматика;
Підшипники (підшипники котіння та ковзання, вільні деталі: шарики та ролики, втулки стягу вальні, технології, обладнання та інструмент для виробництва;
Підйомно-транспортне, складське обладнання;
УкрПромАвтоматизація (автоматизація виробництва, автоматизовані системи управління технологічними процесами, автоматизація об’єктів промисловості);
Зразки, стандарти, еталони, прилади (контрольно-вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація);
Безпека виробництва (засоби захисту, безпека робочої зони);
УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання).

Учасниками виставки є провідні промислові підприємства України, близького та далекого зарубіжжя. Щорічно під час Форуму презентуються новітні промислові технології, обладнання, інструменти, комплектуючі, послуги.

Під час Форуму відбудеться низка конференцій і науково-технічних семінарів, присвячених питанням розвитку науково-виробничого потенціалу машинобудівної галузі, високоефективного маркетингу і менеджменту на промислових підприємствах тощо. Підприємства й організації зможуть продемонструвати весь спектр продукції, що випускається, за різними напрямками діяльності в рамках відповідних тематичних розділів, а відвідувачі - одержати необхідну інформацію та ознайомитися з основними і супутніми технологіями.

Свою участь у XVI Міжнародному промисловому форумі підтвердили близько 350 підприємств, які продемонструють новітню продукцію з 32 країн світу для переоснащення виробничих потужностей, перш за все, машинобудівної галузі. Усе обладнання працюватиме в режимі реального часу.

У рамках Форуму будуть представлені колективні експозиції з Китайської Народної Республіки, Туреччини, Чеської Республіки та відбудеться XII Міжнародний конкурс професійної майстерності зварників «Золотий кубок Бенардоса-2017».

Вхід на Форум для відвідувачів безкоштовний.

За більш детальною інформацією можна звернутися за телефонами: (044) 201-11-65, 201-11-58, 201-11-56 та на веб-сторінку: http://www.iec-ехро.соm.uа, а також на електронну адресу - maria@іес-ехро.соm.uа, lilia@іес-ехро.соm.uа.