Прес-центр8 червня 2018, 11:06

Як вирішувати соціальні проблеми бізнес-методами?

Розпочинає діяльність новий проект «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою «знизу», що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу. Проект впроваджується БО «Українським форумом благодійників» спільно з організаціями - партнерами: БО МБФ “Імпакт Хаб Одеса”, ГО “Фонд “Професійний розвиток Запоріжжя”, ГО “Фонд “Професійний розвиток  Харкова”, ГО “Фонд “Професійний розвиток”, Об’єднання “New Door” (Латвія), ГО “Open Coffee Club” (Литва).

Заходи проекту реалізовуватимуться у співпраці з Міністерством економічного розвитку та торгівлі України, Міністерством молоді та спорту України, компанією Civitta, креативним простором Часопис, Національним університетом Києво-Могилянська академія та Українським католицьким університетом.

Проект підтримуватиме, популяризуватиме та просуватиме концепції соціального підприємництва як засобу сталого розвитку, інструменту надання якісних товарів і соціальних послуг, підвищення добробуту в Україні. Він триватиме 2,5 роки.

КОЛИ І ДЕ?

Київ - 8 червня 

Чернігів - 15 червня

Кропивницький - 19 червня 

Черкаси - 20 червня

Херсон - 21 червня

Кривий Ріг - 22 червня

Запоріжжя - 23 червня

Луцьк - 27 червня

Чернівці - 3 липня

Рівне - 5 липня

Житомир - 10 липня

Тернопіль - 12 липня

СКІЛЬКИ КОШТУЄ?

Усі витрати покриває проект «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою “знизу”» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Тож для тебе участь, роздаткові матеріали і вода-чай-кава-печиво безкоштовні.

КОГО МИ ЗАПРОШУЄМО?

-  соціальних стартаперів;

- власників малого та середнього бізнесу, яким цікаво розвивати співробітників і клієнтів, позитивно впливати на екологію, культуру, спосіб життя громади;

 - представників громадських та благодійних організацій, які вирішують соціальні проблеми;

- активістів, які хочуть змінювати місто не разовими акціями, а через бізнес із сенсом;

- студентів, які думають про власну справу.

ЯК ПОТРАПИТИ НА GARAGE IDEA?

Заповнити анкету, яка міститься у розділі "Квитки" або в анонсі кожної фейсбук-події на сторінці"Соціальне підприємництво".

З-поміж надісланих заявок експертна комісія обере 50 найкращих для кожного заходу. Напередодні події ти отримаєш запрошення, якщо твоя мотивація до участі була переконливою.

ЩО РОБИТИМЕМО 4 ГОДИНИ НА GARAGE IDEA?

Розберемося, що ж таке соцпідприємництво, чим воно відрізняється від звичайного бізнесу, від громадського активізму і благодійності.
Дізнаємося, які соціальні проблеми найбільше хвилюють мешканців міст України.
Поділимось ідеями соцпідприємств або придумаємо на місці.
Попрацюємо за динамічною технологією «світове кафе»: пересуваємося від столика до столика, щоб свіжим оком оцінити ідеї інших команд і почути відгуки про свою.
Здобудемо шанс потрапити на хакатон і бізнес-акселератор, а також отримати фінансову і менторську підтримку для свого соціального підприємства.

Подробиці та оновлення на фейсбук-сторінці "Соціальне підприємництво"

ДЖЕРЕЛО