Прес-центр27 вересня 2017, 09:09

ЗАПОРІЗЬКА ТПП ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ У ЖОВТНІ

Навчальний центр Запорізької торгово-промислової палати «ТПП-Академія» запрошує бізнес регіону отримати актуальні знання та навички та відвідати у жовтні ряд семінарів та практикумів.

13 жовтня: «Захист робітників та безпека роботодавця»

13 жовтня: «Facebook та Instagram для бізнесу»

19 жовтня: «Підготовка до складання звітності у 2017 році»

26 жовтня: «Екологічна перевірка у 2017 році»

 

13 жовтня Запорізька торгово-промислова палата запрошує юристів, спеціалістів по роботі з кадрами взяти участь у практикумі щодо правових основ та практичного застосування документального оформлення трудових відносин. Практикум проводить бізнес-тренер Світлана Заболотна.

Детальна програма заходу: http://bizedu.com.ua/events/yuristy-predpriyatij-i-trudovoe-pravo-sokras...

 

Також 13 жовтня відбудеться тренінг для керівників та менеджерів відділів маркетингу та продажів «Facebook та Instagram для бізнесу». У програмі – працюючі стратегії просування сторінок, кейси продажів за допомогою таргетованої реклами, сервіси для роботи з соціальними мережами, тренди facebook та Instagram.

Детальна програма заходу: http://bizedu.com.ua/events/praktikum-facebook-i-instagram-dlya-biznesa/

 

19 жовтня новини податкового та бухгалтерського законодавства, практичні питання у контексті підготовки до складання звітності розглянуть на практикумі у Запорізькій ТПП. Консультує спеціаліст з питань оподаткування Олена Бондарєва.

Детальна програма заходу: http://bizedu.com.ua/event/novosti-nalogovogo-i-buhgalterskogo-zakonodat...

 

26 жовтня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбудеться семінар, присвячений головним аспектам проведення екологічних перевірок: вимогам до перевірок, правам та відповідальності екологічної інспекції.

Детальна програма заходу: http://bizedu.com.ua/events/seminar-ekologicheskaya-proverka-v-2017-godu/