Прес-центр26 квітня 2017, 15:04

Заступник голови обласної держадміністрації Юрій Клименко зустрівся з делегацією СММ ОБСЄ

Сьогодні, 26 квітня 2017 року  заступник голови обласної держадміністрації Юрій Клименко зустрівся з делегацією СММ ОБСЄ, яку очолював керівник Сєвєродонецької філії Луганського регіонального офісу СММ ОБСЄ  Томас Севевн.

На початку зустрічі Юрій Клименко виказав співчуття щодо загибелі спостерігача СММ ОБСЄ та скорішого одужання постраждалим внаслідок підриву автомобілю місії на території ОРЛО.

В ході зустрічі присутні обговорили питання щодо гуманітарної та безпекової ситуації в області, постачання вугілля на Щастинську ТЕЦ та відключення території, тимчасово непідконтрольної українській владі, від електроенергії.  

Юрій Клименко наголосив, що пріоритетним напрямом для керівництва області є відновлення об’єктів інфраструктури та попросив представників ОБСЄ у межах своєї компетенції сприяти позитивному вирішенню цієї ситуації

Представники СММ ОБСЄ запевнили у всебічній підтримці, подякували за співпрацю у врегулюванні надзвичайно складних питань та висловили сподівання на подальше плідне співробітництво.