Прес-центр1 грудня 2017, 14:12

ЗЕРНОВИЙ ОФІС МІНІСТЕРСТВА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ТУНІСУ ЗАПРОШУЄ ДО СПІВРОБІТНИЦТВА

В рамках діяльності Ради експортерів та інвесторів при МЗС України інформуємо, що 23 жовтня 2017 року в м.Туніс відбулася зустріч співробітників Посольства України в Туніській Республіці з Головним виконавчим директором Зернового офісу Міністерства сільського господарства Тунісу Тауфіком Сааді з метою обговорення перспективи збільшення обсягів експорту українського зерна до Туніської Республіки.

У ході зустрічі Головним виконавчим директором Зернового офісу було повідомлено про відсутність практики оголошення тендерів на поставку зерна до країни. Інформація щодо зацікавленості туніських підприємств в імпорті зернової продукції надсилається виключно офіційно зареєстрованим в Зерновому офісі іноземним експортерам.

Для започаткування співробітництва із Зерновим офісом необхідно надіслати на ел. адресу Офісу (французькою мовою) такі документи:

·                     Інформаційна анкета (http://www.ос.agrinet.tn/images/pdf/Fiche_Renseignements2017.pdf);

·                     копії фінансових звітів за останні два роки;

·                     довідка про відсутність банкрутства;

·                     підписані специфікації.

Більш детальніша інформація щодо умов подачі документів знаходиться на офіційному веб-сайті Зернового офісу Міністерства сільського господарства Тунісу - http://www.oc.agrinet.tn/index.php/fr/2012-02-13-15-51-54/formulaires-a-....