Прес-центр16 травня 2018, 11:05

ЖІНОЧЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО: ВИХІД НА ЗОВНІШНІ РИНКИ

29 травня 2018 року у Дніпрі Платформа She Exports Офісу з просування експорту продовжує серію зустрічей у форматі «Світове бізнес-кафе» з метою обміну досвідом між жінками-підприємницями, які прагнуть розвивати експорт товарів та послуг.

Час проведення: 13:30 – 16:40.

Місце проведення: Дніпропетровська ТПП (вул. Шевченка, 4).

Формат «Світове бізнес-кафе» передбачає налагодження нових ділових контактів, обмін досвідом між власницями бізнесу та жінками на керівних посадах та обговорення за кавою жіночого підприємництва та питання виходу бізнесу на зовнішні ринки:

1. Які бар'єри існують на шляху до зовнішніх ринків?

2. Які послуги з підтримки експорту могли б допомогти подолати ці бар'єри?

3. Яким способом це зробити?

Кожна учасниця отримає примірник практичного посібника з експорту до Канади.

Організатори: Платформа She Exports Офісу з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України, Дніпропетровська ТПП, Канадсько-український проект підтримки торгівлі та інвестицій (CUTIS). 

Модератор заходу: Мар’яна Завійська, гендерний експерт проекту CUTIS, бізнес-тренер.

Реєстрація: Обов’язкова попередня реєстрація за посиланням: https://goo.gl/x2u1BX.

Телефон для довідок – (056) 374-94-12 (09), Управління зовнішньоекономічних зв’язків Дніпропетровської торгово-промислової палати.

Довідково: Платформу She Exports було створено Офісом з просування експорту (www.epo.org.ua) у 2017 році для підтримки та розвитку жінок-підприємниць та допомоги їм у виході на міжнародні ринки, таким чином, сприяючи зростанню експортного потенціалу України.

Ідейною натхненницею Платформи виступає Наталія Микольська, Торговий Представник України – Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі.

За висновками Європейської комісії, посилення економічної активності жінок до 2025 року може збільшити глобальний ВВП на 28 трильйонів доларів США (станом на червень 2017 року). Тому Україна має можливість покращити економічні показники, зокрема в експорті, завдяки зростанню впливу жінок-експортерок та кількості жінок-підприємниць.

Платформа She Exports працює за трьома актуальними напрямками:

ІНФОРМАЦІЯ: Платформа підтримує економічне розширення можливостей жінок в Україні шляхом розвитку експертизи у міжнародній торговлі та навичок інноваційного підприємництва.

НАТХНЕННЯ: Платформа популяризує історії успіху українських жінок-підприємниць та експортерок.

ДІЯ: Платформа допомагає українським жінкам-експортеркам успішно виходити на міжнародні ринки та розвивати бізнес-мережі на національному та міжнародному рівнях.

Офіс з просування експорту в рамках Платформи She Exports є офіційним верифікатором ініціативи SheTrades, започаткованої Міжнародним торговим центром (International Trade Center) і має на меті об’єднання до 2020 року 1 млн жінок-підприємниць із різних країн. Залучення у мережу SheTrades відкриває доступ до міжнародної спільноти підприємців та до освітніх матеріалів про експорт.

Дізнайтесь більше: https://epo.org.ua/sheexports/

Програма заходу