Прес-центр7 грудня 2017, 17:12

Зустріч із представниками делегації Посольства Республіки Польща в Україні

Сьогодні, у приміщенні обласної державної адміністрації відбулася зустріч директора Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації Дениса Денищенка та заступника директора Департаменту Костянтина Мєшкова з представниками делегації Посольства Польщі в Україні, а саме: Йоанною Юревіч – радником Посольства Республіки Польща в Україні, Лідією Літвінчук – експертом Посольства Республіки Польща в Україні.

На початку зустрічі Йоанна Юревіч подякувала за можливість обговорити питання безпекової, гуманітарної та економічної ситуації в регіоні. Представники Посольства Республіки Польща в Україні розповіли про програму «Польська Допомога» її складові та поцікавилися про загальну ситуацією на Луганщині.

Денис Денищенко розповів про перспективні можливості регіону, про стан сільського господарства та промисловості, наголосивши, що пріоритетними напрямами для співробітництва – розвиток малого та середнього підприємництва у регіоні, співпраця у сфері охорони здоров’я, сільського господарства, медіа просторі тощо.

Під час зустрічі була жвава дискусія та сторони домовилися про подальшу співпрацю.