Прес-центр26 жовтня 2017, 14:10

Зустріч з директорами шведського підприємства «Aquila Executive» та польсько-українського підприємства «Платформа Бізнес Інтеграції»

26 жовтня 2017 року у приміщенні обласної державної адміністрації відбулася зустріч голови облдержадміністрації Юрія Гарбуза з директором шведського підприємства «Aquila Executive» Ор’яном Фріднером та директором польсько-українського підприємства «Платформа Бізнес Інтеграції» Володимиром Кузіним.

На зустрічі від Луганської сторони були присутні: заступник директора Департаменту – начальник управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації Костянтин Мєшков та директор Агенції Регіонального розвитку Луганської області Рафаіл Гарєєв.

Ор’ян Фріднер розповів, що бізнес-ідея компанії «Aquila Executive» - це вести процеси та проекти з відмінним рівнем управління. Тобто, компанія об’єднує міжнародних і національних фахівців, щоб створити стійке зростання інвестиційного капіталу та інвестицій у людський капітал.

Торгівля, освіта, інновації, технологічні новинки є найважливішими чинниками створення процвітаючих успішних компаній та установ і як наслідок підвищення соціального добробуту всіх людей. Створення ефективної взаємодії між регіонами та країнами є життєвоважливим і сприяє розвитку бізнесу, торгівлі, співпраці та створенню спільних інновацій.

Юрій Гарбуз розповів про перспективні можливості регіону, про стан сільського господарства та промисловості, наголосивши, що пріоритетними напрямами для співробітництва – утилізація відходів, «зелена» енергетика, переробка твердих відходів, енергозбереження, розвиток підприємництва у регіоні.

Під час зустрічі була жвава дискусія та сторони домовилися про подальшу співпрацю.