Прес-центр26 червня 2018, 09:06

Зустріч з політичними радниками посольств країн-членів Європейського Союзу

Вчора, 25 червня, у приміщенні облдержадміністрації відбулась зустріч голови облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з політичними радниками посольств країн-членів Європейського Союзу на чолі з головою політичного відділу Представництва ЄС, паном Фабіо Делла П`яцца.

Від облдержадміністрації на зустрічі були присутні Денис Денищенко, директор Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації та Людмила Долгоновська, заступник директора Департаменту - начальник управління стратегічних комунікацій Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації.

Метою візиту було вивчення гуманітарної та безпекової ситуації в окремих районах Луганської області.

Очільник області ознайомив присутніх із загальною політичною та соціально-економічною ситуацією регіону і питаннями, пов’язаними з розмінування території та внутрішньо переміщеними особами.

Окремо, Юрій Гарбуз розповів про проекти «Змінимо країну разом!», який спрямований на єднання всієї області, та «Луганщина у нас одна», спрямований на реінтеграцію населення окупованої частини області.

Представники посольств країн-членів ЄС висловили своє сподівання на скоріше встановлення миру та стабілізацію ситуації на Луганщині.

«Країни Європейського Союзу підтримують територіальну цілісність та суверенітет України. Лише спільним зусиллями ми зможемо прийти до встановлення миру у регіоні», - зазначив Фабіо Делла П`яцца.