Прес-центр24 квітня 2018, 14:04

ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ДЕЛЕГАЦІЇ КОРОЛІВСТВА НОРВЕГІЯ

Вчора, 23 квітня, Департаментом зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності була організована зустріч голови облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації з делегацією Королівства Норвегія.

У складі делегації були присутні представники Королівства Норвегія на чолі з заступницею директора Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія Хелен Санд Андресен, Френк Йохансен, Голова Норвезького ресурсного банку демократії та прав людини, Фредрік Артур, Заступник Голови місії Посольства Королівства Норвегія у м. Київ, Арне Далхауг, Заступник Керівника Регіонального Офісу СММ ОБСЄ у Луганський області.

Від облдержадміністрації зустріч відвідали директор Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Денис Денищенко, заступник директора Департаменту – начальник управління стратегічних комунікацій Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації Людмила Долгоновська.

Юрій Гарбуз ознайомив почесних гостей, які вперше відвідали Луганщину, з поточною політичною та економічною ситуацією та подякував представникам делегації Королівства Норвегія за надану області допомогу.

«Не дивлячись на військовий конфлікт, Луганська область відкрита для інвестицій та міжнародної співпраці», – зазначив очільник області.

Юрій Гарбуз презентував присутнім проекти «Луганщина у нас одна», «Змінимо країну разом!» та ідею створення «Університету майбутнього», який би залучав студентів та викладачів не лише з України, а й усього світу.

«Україна – це більше, ніж Київ. Ми підтримуємо і розширюємо динамічну співпрацю не лише між нашими державами, а й з окремими регіонами. Посольство Королівства Норвегія завжди відкрите для представників Луганської області», – зазначив Фредрік Артур.