Прес-центр12 квітня 2018, 10:04

ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ФОНДУ КОНРАДА АДЕНАУЕРА

Вчора, 11 квітня, Департаментом зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної  діяльності було організовано зустріч Голови Луганської обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з представниками Фонду Конрада Аденауера в Україні.

Від облдержадміністрації були присутні заступник директора Департаменту - начальник управління міжнародної технічної допомоги, європейської інтеграції та інвестиційної діяльності Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційно діяльності Костянтин Мєшков та заступник директора Департаменту – начальник управління стратегічних комунікацій Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації Людмила Долгоновська.

До складу делегації увійшли Тім Б. Петерс, перший керівник представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні, Олексій Доронін, проектний координатор фонду та Василь Михайлишин, проектний координатор фонду.

Протягом зустрічі сторони обговорили потенційну співпрацю та реалізацію спільних проектів, спрямованих на підтримку громадянського суспільства, процесів децентралізації, структурні зміни в економіці регіону, а також обмін експертами між Україною та Німеччиною за сприяння Фонду.

«Луганська облдержадміністрація, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування системно працюють над реалізацією державної зовнішньо-економічної політики в частині інтеграції України в світову економіку та розширенням соціально-економічного співробітництва з Європейським союзом. Міжнародна підтримка є для нас дуже важливою. Ми обов’язково скористаємося експертно-аналітичними можливостями Фонду для розвитку Луганщини», - зазначив Юрій Гарбуз.