Прес-центр20 вересня 2018, 16:09

Зустріч з представниками СММ ОБСЄ в Україні

Вчора, 19.09.2018, Департаментом зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності організована зустріч керівництва облдержадміністрації з представниками СММ ОБСЄ в Україні, а саме: Александром Хугом, першим заступником Голови СММ ОБСЄ в Україні та Арне Далхаугом, заступником керівника Регіонального Офісу СММ ОБСЄ у Луганській області.

Також на зустрічі були Ольга Рибалко, заступник директора Департаменту - начальник управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності, та Валентина Колесник, заступник начальника управління-начальник відділу зовнішніх зносин управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності.

Під час зустрічі обговорювались наступні питання: загальна ситуація з безпеки; проведення ремонтних робіт на КПВВ «Станиця Луганська»; проведення ремонтних робіт з відновлювання пошкодженого мосту у Станиці Луганській; можливість відкриття нових КПВВ у Луганській області; ситуацію з підтоплення шахт та можливих екологічних наслідків для регіону.

Представники СММ ОБСЄ запевнили керівництво облдержадміністрації у підтримці стосовно вищезазначених питань в межах компетенції.

Зустріч та переговори пройшли в дружній та конструктивній формі.