Прес-центр9 жовтня 2017, 16:10

Держслужбовці Луганщини увійшли до п’ятірки кращих на Всеукраїнській спартакіаді

Цього року фінальні змагання ХІХ Всеукраїнської спартакіади серед команд державних службовців відбулися наприкінці вересня у місті Ужгород, де взяли участь представники з 22 областей, повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Так, у змаганнях з волейболу наша команда здобула срібні медалі – це найкращій результат за всі роки участі у спартакіаді. У складі команди: Ігор Світличний, Сергій Рєзніков, Сергій Болдар, Ольга Лебідь (Старобільська райдержадміністрація), Максим Паславський, Олександр Колесник, (Луганська митниця ДФС), Олександр Бабков (Держпродспоживслужба України).

У змаганнях з настільного тенісу серед жінок срібну медаль виборола Оксана Лосєва (Кремінська райдержадміністрація). Тетяна Ніжнік (Луганська митниця ДФС) зайняла четверте місце у змаганнях з шашок.

Кожен учасник спартакіади, а це: Валентина Шулік і Сергій Макуха (шахи), Олександр Кельш (шашки), Олександр Піддубний (настільний теніс), Сергій Кудрявцев, Валерій Ткаченко, Сергій Андрійчук, Євген Кондрюков, Руслан Григоренко, Руслан Гнилобоков, Микола Сокирка, Денис Аношкін (футзал) зробили свій внесок у загальнокомандний залік.

Таким чином, команда Луганської області у загальнокомандному заліку зайняла п’яте місце з результатом 270 очок. Зазначимо, що І місце дісталось спортсменам з Хмельницької області, ІІ – представникам Запоріжжя, третіми стали держслужбовці з Івано-Франківська.

Вітаємо всіх учасників з вдалим виступом на Всеукраїнській спартакіаді!