Прес-центр23 червня 2018, 13:06

Держслужбовців Луганщини привітали з професійним святом

Сьогодні, 23 червня, в облдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди 100-річчя державної служби в Україні.

«Від щирого серця приміть вітання з ювілеєм утворення держслужби. Серед вас багато тих, хто чотири роки тому в складних умовах виїхав з окупованої території, відновив діяльність облдержадміністрації і наразі продовжує виконувати свої професійні обов’язки. Саме ви продемонстрували всій Україні як повинен працювати державний службовець. Дякую вам за те, що не зрадили присязі!» – вітаючи присутніх від імені голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, наголосив його заступник Юрій Клименко.

Він висловив сподівання, що золотими літерами в історії державної служби Луганщини будуть вписані імена та прізвища голови Антрацитівської районної державної адміністрації, який в 2014 році потрапив у полон, але не зрадив присязі, та заступника голови Краснодонської районної державної адміністрації, яка в той час виходила на роботу на дев’ятому місяці вагітності.

За зразкове виконання службових обов’язків, сумлінну працю, високу професійну майстерність та з нагоди 100-річчя запровадження державної служби розпорядженням голови облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Почесною відзнакою «За розвиток регіону» нагороджено заступника керівника апарату – начальника управління по роботі з персоналом апарату облдержадміністрації Світлану Полященко.

Співробітників апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації відзначено Почесними грамотами та Листами подяки.

Держслужбовці Луганщини отримали поздоровлення і від начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Донецькій та Луганській областях Наталії Щербіни.

Музичні привітання держслужбовцям подарували артисти ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії.