Прес-центр8 липня 2022, 11:07

Держустанови Луганщини зможуть надавати послуги, виїжджаючи в різні міста, - Сергій Гайдай про отримання областю багатофункціонального мобільного офісу

Це стане можливим завдяки отриманню обласною військовою адміністрацією спеціалізованого мобільного офісу.

«Їх загалом три в країні – на Луганщині, Донеччині та Харківщині. В умовах російського вторгнення це дозволить забезпечити діяльність наших державних установ, а жителі області – переселенці – зможуть отримати необхідні послуги», – акцентував начальник обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Завдяки забезпеченню мобільними офісами обласна влада та чисельні установи повноцінно відновлять роботу на новому місці.

«За потреби надаватимемо послуги, виїжджаючи в різні міста України. А при деокупації територій зможемо працювати для людей там, де росіяни вщент знищили інфраструктуру», - додав очільник Луганщини.

Офіс обладнаний таким чином, що може функціонувати навіть при несправності каналів регулярного зв’язку та електропостачання на тій чи іншій території.

Сучасне обладнання Луганщиною отримане дякуючи співпраці Міністерства цифрової трансформації України та Фонду «Партнерство за сильну Україну».

За інформацією https://thedigital.gov.ua/news/zabezpechili-kharkivshchinu-donechchinu-t...