Прес-центр23 листопада 2017, 11:11

Десять медалей завоювали луганські скелелази на Всеукраїнських змаганнях

Чотири золота, чотири срібла та дві бронзи вибороли спортсмени на Всеукраїнських змаганнях зі скелелазіння серед юніорів та юнаків (трудність, швидкість, етап), які проходили  у місті Нетішин Хмельницька область.

Луганську область представили шість спортсменів комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради.

Так, у змаганнях на швидкість (класика) серед дівчат 2006-2007 років народження Катерина Зомарєва посіла друге місце. За крок до п’єдесталу зупинилась Олександра Віхрова – четверте місце.

Серед юнаків 2006-2007 років народження  Артемій Теряник у лазінні на швидкість (класика) та трудність виборов два золота.

Серед дівчат 2002-2003 років народження у швидкості (рекорд) та трудності Дар’я Мостова стала срібною призеркою змагань.

Не поступився кількістю медалей і Олексій Мишко, який завоював також два срібла серед  юнаків 2002-2003 років народження (швидкість, трудність).

У лазінні на трудність бронзові медалі розділили дві представниці Луганщини  – Олександра Віхрова та Катерина Зомарєва.

Наймолодша учасниця змагань Юлія Макогон також проявила себе,  виборовши дві золоті медалі серед дівчат 2008-2009 року народження – у лазінні та трудність та швидкість.