Прес-центр5 листопада 2015, 15:11

Директор Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Петро Клименко ознайомився з проведення заходів з імунопрофілактики поліомієліту на Харківщині

Директор Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Петро Клименко з метою обміну досвідом роботи відвідав колег у Харківській обласній держадміністрації та низку лікувально-профілактичних закладів Харківщини. У першу чергу він ознайомився з організацією планування та проведення заходів з імунопрофілактики поліомієліту, що сьогодні на часі.

         Крім того, заступник начальника управління з організації надання медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Іллона Карпенко з перевіркою відвідує медичні заклади області, щоб з’ясувати стан справ з імунопрофілактики цієї загрозливої хвороби в містах та районах області. Так, 5 листопада вона відвідала м. Щастя та смт Новоайдар, а 6 листопада побуває у Лисичанськ. Зауважено, що в дитячих інтернатних закладах проводиться планова масова імунізація.