Прес-центр14 червня 2018, 09:06

Дітей з Луганщини радо зустріла Західна Україна

Учні Кремінської загальноосвітньої школи № 2 – переможці спортивної гри «Олімпійське лелеченя» – здійснили подорож до мальовничих Карпат.

Так, у Сколівському районі Львівської області наші діти відвідали легендарну гору Маківку, що є Меморіальним військовим цвинтарем Українських Січових Стрільців, музей історії «Тустань» у с. Уричі, гірськолижний курорт «Плай», де вони мали можливість завітати до музею-світлиці побуту.

Яскраві враження юні жителі Луганщини отримали від гри в пейнтбол, мотузкового парку, де долали смуги туристичних перешкод на Вежі Ведмежій.

Краєвиди Карпат кремінчанам відкрилися зі спортивного комплексу Тисовець, який нині є реабілітаційним центром для воїнів АТО.

Не менше вражень справила і подорож до Львова. Місто Лева здивувало копальнею, де «добувається» кава. Також діти здійснили підняття на Високий Замок, з якого відкривається широка панорама міста, побували на площі «Ринок», у крамничках з сувенірами, майстерні шоколаду, насолодилися архітектурою оперного театру тощо.

Подорож відбулася завдяки Кремінській райдержадміністрації.