Прес-центр31 липня 2017, 10:07

Діти з Білокуракинщини відпочили на Західній Україні

У рамках проекту «Змінимо країну разом», Меморандуму про співпрацю між Бродівським районом Львівської області та Білокуракинським районом Луганської області 10 учнів Шарівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів протягом двох тижнів відпочивали на Бродівщині.

Діти зустрілися з головою Бродівської райради Євгеном Шведом та головою Білокуракинської райдержадміністрації Сергієм Іванюченком. Після цього долучилися до участі у патріотичному флешмобі.

А на базі Станіславчиської сільської ради школярі взяли участь у туристичних змаганнях «З Богом у серці! З любов’ю до землі».

За час відпочинку учні мешкали у Підкамінському навчально-реабілітаційному центрі.

Діти відвідали багато історичних пам’яток Львівщині. Вони побували у Підгірецькому і Олеському замках, монастирі Походження Дерева Христа Господнього. Також  їздили  до дельфінарію у Трускавці та зоопарку у Мединичі, гуляли по вечірньому Львову.

Відпочинок на Західній Україні для школярів залишив безліч нових вражень, вірних друзів та теплих спогадів про гостинність Львівської  землі. Такі поїздки, вважають вони, сприяють єднанню України.