Прес-центр18 червня 2018, 17:06

Діти з інклюзивного пришкільного табору відвідали обласну базу «Олімп» та поспілкувалися з паралімпійцями Луганщини

Діти з рубіжанської загальноосвітньої школи, які відвідують інклюзивний пришкільний табір, у рамках екскурсії побували на обласній фізкультурній базі «Олімп», що у місті Кремінна.

Під час перебування на базі діти ознайомились з інфраструктурою, спробували свої сили на тренажерах та пограли в командні ігри.

Крім цього, Заслужений тренер України з легкої атлетики Римма Старостіна розповіла маленьким жителям Луганщини про своїх підопічних, паралімпійців області, про їх здобутки та тренувальний процес спортсменів. Учасники табору із задоволенням подивились тренування паралімпійців. Римма Федорівна запропонувала дітям теж відчути себе справжніми спортсменами і виконати ряд спортивних вправ.

Після цього відбулось спілкування з паралімпійцями та майстер-клас від спортсменів зі штовхання ядра. В знак подяки дітлахи подарували спортсменам власноруч зроблений сувенір.

Також діти мали змогу відвідати озеро та пограти у пляжний футбол.

Захід було організовано за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації, Луганського обласного центру соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями та Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп».