Прес-центр28 серпня 2018, 17:08

Діти з інвалідністю Луганської області відвідали Карпати

Під час відпочинку у дитячо-юнацькому табору в місті Яремче з юними учасниками працювали індивідуальні фахівці по музиці, масажу, логоритміки, акторської майстерності і психологи.

Також вони приймали участь у активних іграх на відкритих майданчиках, ходили в ліс, гори, на озера. Займалися творчістю у різних майстр-класах. Також для них стала незабутня поїздка до Буковелі.

«Я дуже рада побувати у такому таборі, познайомитися з чудовими люди, які за ці дні стали моїми друзями, – розповідає сімнадцятирічна  Влада Афанасьева, яка відпочивала разом з сестричкою Христиною та батьками.

Обі дівчинки мають проблеми із здоров’ям, але це не заважає їх бути активними. Сестри зізнаються,  що вони були не тільки учасницями заходів у таборі, але й самі мотивували дітей до створення програм. Влада та Христина дуже гарно співають та пишуть вірші.

Організатори поїздки – Благодійний фонд «Карітас-Київ».

Партнерами виступили – Луганський обласний центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями за підтримки Управління молоді і спорту Луганської облдержадміністрації.