Прес-центр14 листопада 2016, 15:11

Діти з обмеженими фізичними можливостями зі Сходу України зустрілися з футболістами національної збірної

Зустріч з улюбленими спортсменами відбулась у Києві минулого тижня в рамках соціального проекту «PLAY AWAY, PLAY EVERYWHERE – Грай в гостях, грай всюди».

Проект має на меті підтримку вимушено переселених осіб, зокрема, дітей та юнацтва зі Сходу України.

Так, з футболістами збірної команди України зустрілися понад 20 дітей віком від 7 років з Луганської та Донецької областей.

Малеча мала змогу поспілкуватися з гравцями, отримати автографи та побувати на тренуванні збірної, що відбувалося на полі НСК «Олімпійський».

«Сьогодні в нас незабутній вечір. Не кожного дня отримуєш запрошення прийти на тренування збірної України з футболу і побачити та отримати автографи Шевченка, Ярмоленка, Коноплянки та інших! А ще й поспілкуватися з друзями, побігати на справжньому полі, порадіти! Емоцій – море», – ділиться враженнями луганчанин Сашко, один з учасників зустрічі.

Організатори заходу – Федерація футболу України разом з Благодійним фондом «Розвиток футболу України» в рамках співпраці з Дитячим фондом УЄФА.

Для родин, які мають дітей з проблемами здоров’я, супровід та підтримку організовано управлінням молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.