Прес-центр2 вересня 2020, 11:09

Діяльність облструктур агропромрозвитку в умовах адміністративно-територіальної реформи розглянута на всеукраїнському рівні

Заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький провів нараду за участі керівництва Департаменту агропромислового розвитку Луганської облдержадміністрації.

Під час заходу у Черкаській області обговорене питання організації роботи відповідних департаментів в умовах адміністративно-територіальної реформи.

Зокрема, Тарас Висоцький наголосив на необхідності посилення комунікаційних зв’язків з об’єднаними територіальними громадами щодо збору та обміну інформацією, ефективної співпраці в реалізації програм державної підтримки сільського господарства.

Крім того, учасникам наради презентували інноваційні методи вирощування та зберігання картоплі у ТОВ «Гранекс – Черкаси».

Делегації областей також відвідали молочний комплекс СТОВ «Агрофірми Маяк» та ознайомились з технологією відгодівлі великої рогатої худоби.

У заході також взяли участь Надзвичайні і Повноважні посли Королівств Бельгії, Нідерландів, радник Надзвичайного і Повноважного посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні.