Прес-центр26 травня 2021, 11:05

Діяльність системи тероборони Луганщини проаналізовано під час навчань в Чугуєві

Протягом травня в країні організовано комплекс заходів із підготовки в межах системи територіальної оборони, зокрема, у Харківській, Чернігівській та Сумській областях.

Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Олексій Смирнов долучився до інструкторсько-методичних зборів разом із керівництвом територіальної оборони кількох регіональних зон, що відбулися в Чугуєві.

Під час заходу проаналізовані питання організації цілісної системи територіальної оборони у військово-сухопутній зоні відповідальності оперативного командування згідно з новим адміністративно-територіальним устроєм, програма підготовки бійців-резервістів тощо.

Крім того, проаналізовано уявну можливість виникнення локальної техногенної аварії на одному із виробничих підприємств та відпрацьована діяльність відповідних служб.

Участь в зборах взяли командувач військ оперативного командування «Схід» генерал-майор Олександр Нестеренко та заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ з територіальної оборони генерал-майор Анатолій Баргилевич.