Прес-центр22 лютого 2018, 11:02

Для дітей з інвалідністю організовано обласні змагання з боулінгу

Близько 30 дітей з інвалідністю з Сєвєродонецька, Кремінної та Рубіжного випробували свої сили у турнірі з боулінгу.

«Ці змагання стали для Луганщини традиційними – вони відбуваються вже вчетверте. Подібні заходи дають можливість дітям не тільки позмагатись, а й знайти нових друзів. Вважаю, що учасники отримали задоволення від змагань», – сказала заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Євгенія Ратіхіна.

Учасників також привітали директор Луганського обласного центру з фізичної культури і спорту «Інваспорт» Юрій Кравченко та голова Луганської асоціації організацій людей з інвалідністю Микола Надулічний.

Юні спортсмени продемонстрували високий рівень гри в боулінг. У декого виходило навіть з першого разу вибивати страйк. Учасники з радістю вболівали та щиро підтримували один одного.

Згідно з регламентом, діти грали на шести доріжках по чотири-п’ять чоловік у команді. Переможців визначили в особистому заліку за кількістю очок.

Так, цього року чемпіоном з результатом у 105 очок став Євген Герасименко (Рубіжне), другу сходинку посів Георгій Сергєєв (Сєвєродонецьк) – сума 101, третім з результатом 88 очок став Данило Данилко (Рубіжне).

Організатори чемпіонату – Луганський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» при підтримці управління молоді та спорту Луганської ОДА.