Прес-центр21 жовтня 2016, 16:10

До 55-річчя Грамотами Верховної Ради України відзначено колектив та директора новотошківської школи

21 жовтня директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк взяв участь в урочистостях з нагоди 55-річчя Новотошківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №10» Попаснянської районної ради Луганської області.

За роки існування школа зарекомендувала себе з найкращого боку. Тут працювали і працюють висококваліфіковані педагоги, справжні майстри своєї справи, творчі особистості, які не зупиняються на досягнутому, впроваджуючи нові здобутки та форми в методиці викладання та виховання учнів.

Юрій Стецюк передав особисті привітання Першого заступника Голови Верховної Ради України Ірини Геращенко педагогам та учням цього навчального закладу: «Цей ювілейний для школи рік ви зустрічаєте в непростих умовах через російську агресію проти України та війну на Донбасі. Я хочу щиро подякувати педагогічному колективу, для якого було справою честі докласти всіх можливих зусиль, аби діти могли навчатися у школі. Я високо ціную ваші зусилля, спрямовані на створення безпечних умов для навчання дітей. Я знаю, новотошківські діти ходять до школи з радістю - і це найкраща оцінка вашої роботи. Висловлюю щиру вдячність керівництву та педагогам за самовідданість у справі навчання й виховання нашої молоді».

Крім того, він привітав присутніх зі святом і передав колективу навчального закладу Грамоту Верховної Ради України за заслуги перед українським народом.

Також Грамотою Верховної Ради України відзначено директора закладу Олену Згурську за вагомий особистий внесок у реалізації державної політики у галузі освіти, багаторічну плідну навчально-педагогічну діяльність, вміле та ефективне керівництво педагогічним колективом.

До свята долучилися керівництво Попаснянської райдержадміністрації, Новотовшкоської військово-цивільної адміністрації, українські військовослужбовці, співробітники Групи цивільно-військового співробітництва ОТУ «Луганськ», педагогічний колектив і вихованці навчального закладу.