Прес-центр23 cічня 2017, 14:01

До Дня Соборності України на Луганщині пройшла відкрита гонка «Джип Sprint»

22 січня у Сєвєродонецьку на озері Чисте відбулась обласна відкрита гонка по пересіченій місцевості «Джип Sprint».

Організаторами заходу виступила Луганська облдержадміністрація, Сєвєродонецький клуб «4х4» і Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень.

Привітали гонщиків з Днем Соборності України заступники голови облдержадміністрації Володимир Гуц та Юрій Клименко. Звертаючись до присутніх вони наголосили на необхідності проведення подібних заходів в Луганській області.

Участь у змаганнях взяли 46 спортсменів з Сєвєродонецька, Рубіжного, Новоайдару, Лисичанська, Краматорська та Слов’янська.

Змагання проводиливідбулися у форматі гонка по пересіченій місцевості з використанням навчально-тренувальних завдань. Гонщики брали участь в одному з класів автомобілів: стандарт (автомобілі з повним приводом), спорт (автомобілі з повним приводом, підготовлені під раллі-рейди), UTV та ATV (підготовлені квадроцикли).

Траса, на якій змагалися гонщики кільцеподібна, довжиною понад 4,5 км.

Так, переможцями у клас «спорт» стали: Олег Замрика та Петро Швабюк (місто Слов’янськ), у класі «стандарт» – Олександр Стоволос та Андрій Бардуков (місто Сєвєродонецьк), у класі «квадроцикли» – Дмитро Радченко (місто Лисичанськ) та у класі UTV – Едуард Кравченко та Станіслав Лященко (місто Сєвєродонецьк).