Прес-центр1 серпня 2019, 10:08

До місцевих бюджетів Луганщини надійшло 2,6 млн гривень завдяки проведеним земельним аукціонам

У першому півріччі 2019 року Головним управлінням Держгеокадастру у Луганській області проведені електроні земельні торги з продажу прав оренди на 35 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 901,7035 га.

Найбільшу кількість ділянок реалізовано у Станично-Луганському (11 ділянок на площі 405,4876 га) та Білокуракинському (9 ділянок на площі 213,4770 га) районах.

Найвищий розмір річної орендної плати за результатами торгів зафіксовано у Білокуракинському районі – 68,8 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
За результатами проведених у першому півріччі електронних земельних торгів на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності до місцевих бюджетів Луганщини надійшло 2,624 млн гривень.

Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площ та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Земельні аукціони».

За інформацією Головного управління Держгеокадастру у Луганській області