Прес-центр24 травня 2019, 12:05

До Сєвєродонецька завітав наступний директор представництва NRC в Україні

Анна Поврзенік приступить до своїх обов’язків у вересні 2019 року. Про це повідомлено сьогодні, 24 травня, під час зустрічі із заступником голови облдержадміністрації Геннадієм Іваненком.

«Норвезька рада у справах біженців в Україні почала нам допомагати у скрутний час однією з перших. Саме тоді, коли Луганщина потребувала цього найбільше. Сподіваємося на плідну співпрацю і надалі», - наголосив він.

Нинішній директор представництва Норвезької ради у справах біженців в Україні Крістофер Мейлі зазначив, що його місія, яка тривала чотири роки, підходить до завершення.

«Тож, висловлюю подяку обласному керівництву за взаємодію протягом цього часу, зокрема, за організацію координаційних заходів при вирішенні важливих питань», - сказав він, представляючи наступника.

Регіональний менеджер представництва NRC в Україні Горан Зубер зазначив, що наразі діяльність організації розширено на Донеччині, де відкрито офіс у Кураховому та посилено присутність у Краматорську.

Втім, важливо, що головний регіональний офіс залишиться у Сєвєродонецьку. Це відзначив директор Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин облдержадміністрації Денис Денищенко.