Прес-центр9 серпня 2017, 11:08

До уваги підприємців – сільгосптоваровиробників Луганщини

Департамент агропромислового розвитку ОДА повідомляє, що відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2015 № 300 створена Конкурсна комісія з визначення суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання фінансової підтримки шляхом здешевлення кредитів у 2017 році.

Суб’єкти господарювання агропромислового комплексу (юридичні особи) та фізичні особи – підприємці, що бажають взяти участь у конкурсі, подають до Конкурсної комісії документи відповідно до пункту 8 Порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2015 № 300.

Прийняття заявок та документів на участь у конкурсі, розпочинається у день оприлюднення оголошення про порядок та умови проведення конкурсу, а закінчується за сім робочих днів до початку проведення останнього засідання конкурсної комісії.

Останнє засідання якої проводитиметься 10 грудня. Комісія розташована за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул.. Маяковського 5 б, кімната 4.