Прес-центр26 лютого 2021, 14:02

До уваги представників громадськості

14 березня в Україні відзначають День українського добровольця. Цього дня українці вшановують мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

Та герої живуть поруч. Коли у минулому році Луганщину спіткала ще одна трагедія – дві страшні пожежі, небайдужі люди, справжні народні герої, ризикуючи життям, стали на її порятунок пліч-о-пліч із рятувальниками ДСНС, бійцями ЗСУ та Національної поліції. Вони також мають бути вшановані!

Тож звертаємося до усіх інститутів громадянського суспільства щодо надання кандидатур на відзначення нагородами обласної державної адміністрації до Дня українського добровольця.

Пропозиції із зазначенням конкретних заслуг особи просимо надавати до 12:00 05.03.2021 в електронному вигляді голові громадської ради при Луганській облдержадміністрації Севрюку Сергію Віталійовичу на електронну адресу: trade-union-lnpu@ukr.net.

Усі надані кандидатури будуть розглянуті відповідно до Положення про відзнаки Луганської обласної державної адміністрації.