Прес-центр7 липня 2021, 15:07

До уваги представників територіальних громад!

Пропонуємо представникам територіальних громад Луганської області взяти участь у Програмі створення безперешкодного доступу в установах, організаціях та закладах для осіб з інвалідністю зі слуху.

Зміст Програми полягає у впровадженні доступності установ, організацій та закладів для осіб з порушеннями слуху через використання в їх роботі системи відеозв’язку з перекладачем жестової мови та комплексного надання послуг особам з порушеннями слуху «СЕРВІС УТОГ».

Впровадження та використання цієї системи є абсолютно безкоштовним як для установ, організацій та закладів, так і для осіб з порушеннями слуху.

Ознайомитися з системою «СЕРВІС УТОГ» можна за посиланням: https://utog.org/projects/servis-utog-24-7-vpevneno-роruch, а з програмою створення безперешкодного доступу: https://utog.org/program-service-utog.

Для впровадження системи достатньо приєднатися до публічного договору про надання послуг доступу до сервісу за посиланням: https://utog.org/publichnii-dogovir-pro-nadamiia-poslug-servis-utog та заповнивши електронну заявку (розміщена під публічним договором).

За результатами заявки створюється окремий індивідуальний профіль з унікальними даними для входу та використання, про що надсилається відповідний офіційний лист.

Використовувати доступ до системи можна через смартфон, планшет або ноутбук з функцією відеозв’язку та доступом до швидкісного Інтернету, наприклад через Viber або WhatsАрр, цілодобово.

Для використання системи немає потреби встановлювати окреме програмне забезпечення.

Реалізовує проєкт Харківська обласна організація Українського товариства глухих, що є місцевим осередком Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Українське товариство глухих».

Контактна особа для зв’язку – Тетяна Кривко, перший заступник голови УТОГ, 0972893938.