Прес-центр14 серпня 2018, 16:08

ДО УВАГИ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ!

16 серпня відбудеться прес-конференція Командувача операції об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва та голів обласних Луганської та Донецької військово-цивільних адміністрацій Юрія Гарбуза і Олександра Куця.

Місце проведення прес-конференції: м. Сєвєродонецьк, велика зала для засідань Луганської обласної державної адміністрації (проспект Центральний, 59, 4 поверх).

У прес-конференції також візьмуть участь посадові особи Збройних Сил України, інших військових формувань та правоохоронних органів Командування Об’єднаних сил.

АКРЕДИТАЦІЯ ЖУРНАЛІСТІВ ОБОВ’ЯЗКОВА!!!

Заявки на акредитацію необхідно надсилати на електронну адресу accreditation@ukr.net з поміткою «АКРЕДИТАЦІЯ НА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЮ». У заявці вказується П.І.Б., посада, назва ЗМІ, контактний номер телефону, номер прес-карти ОС (за наявності), також додаються електронні копії 1-2 сторінок паспорту та редакційного посвідчення.

Акредитація триватиме до 10:00 15 серпня 2018 року!

Збір акредитованих журналістів 16 серпня 2018 року з 10:00 до 10:40 біля входу до Луганської обласної державної адміністрації (м. Сєвєродонецьк, проспект Центральний, 59).

Телефон для довідок Прес-центру об’єднаних сил 098 671 30 40.

Прохання до представників ЗМІ мати з собою зазначені документи для участі у заході.