Прес-центр27 жовтня 2016, 17:10

До зимового періоду усунено ямковість на 1000 км доріг області

З метою забезпечення безпеки перевезень, попередження аварійності на автомобільному транспорті загального користування в осінньо-зимовий період головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом ініційовано проведення низки заходів.

Зокрема, проведено наради з власниками транспортних засобів, автоперевізниками з питань забезпечення безпеки дорожнього руху при  погіршенні погодно-дорожніх умов на території Луганської області в осінньо-зимовий період.

На цей час у рамках підготовки до зимового періоду підрядною організацією ДП «Луганський облавтодор» усунено ямковість на 1000 км доріг області, у тому числі 820 км – доріг загального користування державного значення.

Загальна площа ділянок ремонту склала 178,7 тис. м². Дорожньо-експлуатаційні підприємства області готові майже на 90 %. У районних філіях ДП «Луганський облавтодор» заготовлено 22,2 тис. тонн піску і 1,9 тис. тонн солі, до роботи у зимовий період підготовлено 149 одиниць спецтехніки, у тому числі 11 роторних снігоочищувачів та  80 одиниць піскорозкидачів, повідомляє Департамент регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації.