Прес-центр24 липня 2020, 14:07

ДПС проводить інвентаризацію земель у Кремінському районі, – Ольга Височина

Разом із Сергієм Гайдаєм участь у зустрічі з громадським активом Кремінського району взяла начальник Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина.

Вона поінформувала присутніх про складності та новели у законодавстві, пов’язані із впровадженням карантинних заходів, та  наголосила: «Жоден центр надання адміністративних послуг на території області закритий не буде. Проте, більшу частину послуг можна отримати онлайн».

Ольга Височина акцентувала, що зусилля служби спрямовані саме на послаблення податкового навантаження на бізнес. З цією метою, зокрема, створено спеціальну «гарячу лінію» за номером: 0-800-501-007, запроваджено онлайн-консультації щодо змін у чинному законодавстві.

«Крім того, зараз ми проводимо інвентаризацію земель. Всього у Кремінському районі обліковано 76,0 тис. га земель сільськогосподарського призначення, з них 9,0 тис. га – це паї, 48,0 тис. га – в оренді. А де решта?» – звернулась вона до представників місцевої влади та агробізнесу.

«Це ваші гроші! Податківці не зможуть притягти до відповідальності недобросовісних платників, якщо ви не наведете лад у земельному питанні», – наголосила Ольга Височина.