Прес-центр23 лютого 2018, 14:02

03 березня 2018 року у м. Краматорську відбудеться конференція «East Growth: Бізнес і громадськість – ефективне партнерство

Львівська бізнес-школа Українського католицького університету (LvBS) спільно із Форумом НДО в Україні «Розбудова заради майбутнього: цілісний підхід до зміцнення громадянського суспільства на Донбасі» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні запрошують представників недержавних організацій та власників бізнесу відвідати конференцію «East Growth: Бізнес і громадськість – ефективне партнерство», що відбудеться       3 березня 2018 року у м. Краматорську Донецька область (місце проведення : «Авангард-Хол», вул. К. Гампера, Сад Бернацького, початок о 10-00 годині).

Мета заходу: у надскладних умовах війни та кризи не залишатись осторонь проблем бізнесу та громадського сектору східного регіону України та спільно збудувати шлях до конструктивної співпраці й розвитку місцевих громад.

 Програма заходу: презентація дослідження «Стан та перспективи співпраці між бізнесом та НДО в Донецькій та Луганській областях». А також обговорення наступних тем:

– держава, бізнес і громадський сектор на тлі змін в Україні – пошук довіри та продуктивних моделей взаємодії;

– відповідальність за сталість: хто і як впливатиме на незмінність орієнтації на безпеку та розвиток на Донеччині після 2019 року?

          – драбина на льоду: як українські громадські та бізнесові об’єднання можуть допомогти становленню недержавного сектора на Донеччині та Луганщині?

     На конференції зберуться власники та топ-менеджери малого та середнього бізнесу східного регіону України, представники бізнес-асоціацій, відомі економічні експерти, представники громадського сектору та НДО.

        Участь у конференції безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/11934ZWGOOTiXLWowUw_HwkDlISEE7JzpE2ETpGn....

  Більш детальну інформацію щодо проведення та участі у конференції можна отримати, звернувшись до контактних осіб – Олени Крижановської за телефоном: (067) 673-18-76, е-mail: okryzhanovska@lvbs.com.ua та Володимира Набокова за телефоном: (093) 705-65-96, е-mail: vnabokov@lvbs.com.ua.