Прес-центр10 липня 2017, 14:07

12-13 вересня 2017 року у м. Києві проходитиме бізнес-форум «CXID-EXPO-2017

Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації повідомляє, що 12-13 вересня     2017 року у м. Києві в приміщенні Торгово-промислової палати України (вул. Велика Житомирська, 33) проходитиме бізнес-форум CXID-EXPO-2017.

Організаторами заходу виступають Програма розвитку ООН (ПРООН), Луганська та Донецька обласні державні адміністрації, Торгово-промислова палата України та Агенції регіонального розвитку Луганської і Донецької областей.

Захід направлений на посилення ділової активності малого та середнього бізнесу на Донбасі через презентацію широкому загалу можливостей місцевих виробників Луганщини та їхньої продукції. Керівники та власники бізнесу з усієї країни зберуться в Києві, щоб розширити та зміцнити ділові зв’язки між Донбасом та іншими регіонами України.

CXID-EXPO-2017 – це комплекс заходів, що поєднані між собою. Центральним заходом є виставка-презентація бізнесів, поєднана з можливістю проведення ділових переговорів. Крім того, підприємці зможуть пройти навчання у висококваліфікованих бізнес-тренерів. На панельних дискусіях і презентаціях учасники дізнаються про історії успіху в бізнесі, інноваційні технології та відкриють для себе нову продукцію від місцевих виробників. Це унікальна можливість для малих і середніх підприємств розширити ринки збуту і знайти нові можливості розвитку своєї справи. Вхід на СХІД-ЕКСПО – вільний.

Від Луганської області запланована участь 50 підприємницьких структур, яким за рахунок ПРООН буде виготовлено банери та рекламні флайєри.

Подати заявку на участь у виставці можуть малі і середні підприємства за посиланням: http://bit.ly/2sJM4Ob.

Крім того, Агенція регіонального розвитку Луганської області формує бізнес-каталог регіону. Зацікавлені учасники можуть надати інформацію до нього відповідно до зразка за посиланням: www.agency.lg.ua.

Контактні особи з питань організації форуму: Володимир Іщенко (ПРООН) 066-766-95-85, volodymyr.ishchenko@undp.org, Борис Червонний (АРР) 050-733-06-20, arrlugreg-chervonnyy@ukr.net.