Прес-центр17 липня 2017, 11:07

13 липня 2017 року відбулося засідання колегії Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської облдержадміністрації

13 липня 2017 року об 11-00 у залі засідань облдержадміністрації
(м. Сєвєродонецьк, просп. Центральний, 59) за участю заступника голови, виконуючого обов’язки голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Клименка Ю.Ю. відбулося засідання колегії Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської облдержадміністрації (далі – Департамент).

На засіданні колегії Департаменту були присутні:

- заступники з економічних питань голів райдержадміністрацій та міст обласного значення;

- начальники структурних підрозділів, на яких покладено здійснення діяльності у сфері економічного розвитку, райдержадміністрацій та міст обласного значення;

- представники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та об’єднаних територіальних громад.

Під час засідання колегії Департаменту були розглянуті питання, що стосуються економічного і соціального розвитку області:

1. Реалізація державної регіональної політики та першочергові завдання діяльності райдержадміністрацій та виконкомів міських рад міст обласного значення Луганської області на 2017 рік.

2. Про порядок та умови надання субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

3. Про заходи, спрямовані на припинення незаконної торгівлі на території області.

4. Інше.

За результатами засідання колегії Департаменту було прийняте рішення, спрямоване на посилення спільних дій державних органів та органів місцевого самоврядування у сфері економічного та соціального розвитку області та подолання негативних наслідків проведення антитерористичної операції».